Μια νέα πρόταση απο την Overload! 

 

 - Τι ειναι το overload ONCE? 

Ειναι μια οικονομικότερη πρόταση στον χώρο του προγραμματισμού των εγκεφάλων αυτοκινήτου (chip tuning).
Ειναι προορισμένη για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που θέλουν αξιοπιστία και απόδοση απο το πρόγραμμα τους, αλλα δεν ενδιαφέρονται για περαιτέρω αναβαθμίσεις του setup τους.


- Σε τί διαφέρει το Overload ONCE απο το "κλασικό" πρόγραμμα της overload ?\


   VS  

Απο άποψης χαρτογράφησης καμία! Εχει δηλαδή την ιδια απόδοση και αξιοπιστία με το αντίστοιχο κλασικό πρόγραμμα μας για το συγκεκριμένο setup.
Σε αυτό που διαφέρει ειναι  οτι  διατίθεται ΜΟΝΟ σε setups 1ου και 2ου σταδίου ,  ΔΕΝ ειναι μελλοντικά αναβαθμίσημο και  ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

- Μπορούμε να εχουμε μερικά παραδείγματα ?

Πχ. Golf 1.4 tsi με εξάτμιση και Intercooler. Εαν θέλει να παραμείνει στο μελλον με το ιδιο setup, τοποθετεί το αντίστοιχο overload ONCE και εχει την οικονομικότερη λύση.
Εαν ,στο μέλλον θελήσει να τοποθετήσει πχ. μεγαλύτερο τουρμπο η αλλη wastegate η αντλία υψηλής η να κάνει αφαίρεση καταλύτη , κλπ, τότε θα πρέπει να τοποθετήσει απο την αρχή το αντίστοιχο πρόγραμμα. Εαν ομως τοποθετήσει το overload CLASSIC, τότε θα επιβαρύνεται κάθε φορά με το κόστος της συγκεκριμένης αναβάθμισης και μονο.

Πχ. Clio 1.5 dci - OEM setup. Στατιστικά, οι κάτοχοι diesel αυτοκινήτων παραμένουν κατα 90% σε αυτό το σεταπ. Αρα, η λύση Overload ONCE ειναι η πιο συμφέρουσα επιλογή τους!

Να σημειωθεί οτι στα παραπάνω παραδείγματα,  το πρόγραμμα ειτε ειναι ONCE ειτε CLASSIC, ειναι απολύτως το ιδιο και φτιάχνεται πάνω στο αυτοκίνητο με τον ιδιο ακριβώς τρόπο - ΟΧΙ "κονσέρβα" δηλαδή.

 
- Πως ξεχωρίζει το ONCE απο το CLASSIC ?

Εχει την σήμανση ONCE στην κάρτα του προγράμματος που παραλαμβάνει ο πελάτης.
Εχει κατάλληλη σήμανση μέσα στο αρχείο του προγράμματος.


Σημείωση: Το πρόγραμμα overload ONCE, μπορεί να μην έιναι διαθέσιμο απο όλους τους συνεργάτες - επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.